Mormor hör vacker pianomusik - går in i vardagsrummet och hittar 2-åriga barnbarnet

Mormor hörde vacker pianomusik komma från det andra rummet, men hade ingen aning om att det kom från hennes två-åriga barnbarn. Emily Bear var bekant med musik som hon växte upp med två äldre syskon som båda spelade instrument - men själv hade hon aldrig spelat någonting.

Det var naturligt för mormor att tro att det var Emilys äldre som satt vid pianot, men när hon gick in i vardagsrummet för att titta vad som pågick var det Emily. Hon blev förbluffad över hennes naturliga talang. Det var uppenbart att Emily skulle få prova ta pianolektioner, men både mormor och hennes föräldrar är chockade på vad hon har åstadkommit hittills.

Många har kallat henne "den nya Mozart", andra nöjer sig med att beskriva Emily som ett underbarn. Men själv ser hon sig själv med lite annorlunda ögon.

– Jag är bara en vanlig tjej som gillar att spela piano, säger hon.

Men när hon var inbjuden till Vita huset för att spela sin musik på bara sex år, är det lätt att se att Emilys kärlek för piano har gjort henne till en one-of-a-kind musiker. Hennes pianolärare Mr D har hjälpt till att slipa hennes vackra talang, samtidigt som Mozart har inspirerat henne att komponera precis som honom.

Emily strävar efter att vara en kompositör när hon växer upp. Det roliga var att hon redan i 6-årsåldern redan hade börjat komponera egna stycken. Hennes favoritstycke är något som hon skrev sig själv till sin älskade pianolärare.

Titta på hennes fantastiska berättelse nedan och lyssna när hon spelar en del av hennes favoritstycke i videon nedan.


Dela på Facebook