Mormor tar hand om hemlös ''katt'' - tills barnbarnet avslöjar hennes ofantliga misstag

Eric Hertlein är van att se sin mormor bjuda in hemlösa katter. Under ett senare besök märkte han dock att en av "katterna" inte var en katt alls.

Erics mormor är känd i området för att hon burkar ställa ut mjuka, varma sängar på sin veranda så att de hemlösa katterna i området kan ha en säker plats att sova på och något att äta. Ibland låter hon katterna komma in till henne. Vad hon inte visste var att en av de senaste nattgäster inte alls var någon katt.

I en mysig liten kattsäng, omgiven av andra katter låg en pungråtta. Den åtnjöt en trevlig säng till sig själv. Eric var tvungen att lägga upp en bild på Twitter.

Erics mormor kunde se att han verkade lite chockad av "katten" men hon försäkrade honom om att han har kommit förbi ett tag nu och att hon kallade honom Tete. Eric visste inte huruvida han skulle bli orolig eller helt road av sin mormors naivitet.

Efter att hennes barnbarn berättade för henne att Tete verkligen var en pungråtta blev mormor lite chockad och förvirrad först.

Efter att ha tittat på honom en stund, log hon och sade:

"Nåja, han har inte stört mig än så länge, så jag är okej med att han är här!"

Erics mormor accepterade inte bara pungråttan, det verkade även de andra katterna ha gjort också, och de hade inget problem med att sova sida vid sida med lilla Tete.

En rolig, men också väldigt lärorik historia. Eric själv berättar:

– På ett sätt motiverar det dig att göra bättre, och behandla andra varelser bättre också, säger han till The Dodo.

Dela artikeln för att hylla den här gästvänliga mormorn och om du fick ett litet leende på läpparna.