Annons

Mormorn frågar efter den äldsta hunden som ingen vill adoptera – titta nu vilka som kommer ut

Annons

Tyvärr har inte alla hundar samma tur i livet. Många hamnar i en kärleksfull familj från tidig ålder och blir en sann familjemedlem i många år framöver. Andra får inte uppleva det.

Det var nog ungefär så den här fantastiska kvinnan funderade när hon gick in på ett djurcenter för föräldralösa hundar. Melani Andrews har både barn och barnbarn och således fått mycket kärlek i livet.

Men nu ville hon ge en fyrbent vän samma kärlek som hon fått uppleva och gick därför in på City of Sacramentos Front Street Animal Shelter.

Hon ville adoptera den äldsta hunden – och den som ingen annan ville ha.

– Den här vänliga kvinnan kom in till vårt djurcenter och frågade efter den äldste och svåraste hunden att adoptera, skriver djurcentret på sin Facebook-sida.

När den 72-åriga mormorn Melani Andrews tragiskt blev änka, och kort där efter även förlorade sin hund kände hon sig mycket ensam.

Hon berättade att hon kände sig ensam, nere och lite deprimerad.

– Jag var nere och kände mig lite deprimerad. Mina barnbarn kom över till mig en kväll och sa: Mormor, du behöver någon som kan hålla dig sällskap. Du kan inte bara sitta här ensam, säger hon till The Dodo.

Svaret blev Jake.

Precis som Melani hade Jake varit ensam en tid. Personalen presenterade den äldsta hunden Jake som bott på djurhemmet under en längre tid. Jake hade bott där under lång tid. Han var pensionär, hade drabbats av cancer och hudproblem.

Djurcentret skriver på sin Facebook-sida:

 – Melani kom inte till oss för att få tag i en frisk och ung hund, utan för att hon ville rädda ett liv och ge villkorslös kärlek till en hund i nöd.

Den 12-årige hunden fick följa med hem. Melani brydde sig inte om att veterinärkostnaderna kanske skulle bli höga, med tanke på Jakes hudcancer, att han var döv och delvis blind.

Nu har Jake gjort sig hemmastadd i sitt nya hem och Melanie berättar:

 – Varje dag skrattar jag lite grann. Nu är det inte så ensamt. Jag tror Jake vet att jag älskar honom eftersom han ofta kommer fram till mig och vill bli kliad och så luktar han mycket på mig. En hund som inte vet om han är älskad av någon gör inte sådant.

Vilken tur att Melani och Jake har hittat varandra. Tänk vad mycket glädje Jake ger Melani och tvärt om. Jag tror verkligen att en hund skulle göra underverk för många ensamma människor.

Dela artikeln med dina vänner på Facebook om du också tycker att hunden är människans bästa vän!

Annons