När 21-åringen tog den här bilden, kunde hon inte ana att det värsta möjliga skulle inträffa.

Destiny och Corey var redo att fira och glädjas i sin 7: e årsdagen av äktenskaplig lycka.

Älsklingar i åldrarna 15 och 16, visste de att de var gjorda för varandra och gifte sig bara tre år senare. Sedan dess har deras äktenskap bara varit underbart.

s1

Nästa naturliga steg var ett barn. Parker Lee föddes och planerna började växa fram på hur deras familj skulle ta sig in i världen. Ett hus var givetvis på listan, liksom planer på att göra sin familj ännu större! De var verkligen ett kärleksteam och såg en ljus framtid tillsammans.

s2

Sedan kom den 20 september 2014. Det var en dag som skulle förändra allt. Förändringen skulle vara naturligt, och det skulle utgå från en fullständig främling. Den unga mamman postade detta meddelande på sociala medier exakt ett år efter händelsen, om dagen som förändrade deras liv för gott.

s3

För ett år sedan idag var det en dag som var som många andra dagar. Corey Mantia vakande och gick till jobbet. Parker och jag stannade hemma och lekte tillsammans hela dagen. Corey kom senare hem och lekte med vår söta söta barn och sedan åka vidare till ett socialmöte. Småpengarna behövdes mycket för vår lilla familj. När det väl var dags att lämna visste vi inte att i ett par korta minuter så skulle allt förändras för oss. Vi skulle inte få längre leva vårt liv tillsammans. Alla drömmar som vi hade skulle inte att ske tillsammans. Vi skulle inte få köpa vårt hus tillsammans, vi skulle inte få ta Parker på sin första klippning, hans första dag i skolan, och vår familj skulle aldrig växa och bli större. Allt vi någonsin skulle ha vetat skulle komma till ett slut och inte genom val.

På väg till denna möte körde min fantastiska make, mitt lilla barn som jag fortfarande ammade och höll bakåtriktade samtidigt som vi titta på Musse pigg, så frontalkrockade i hög hastighet av en rattfyllerist. Detta är ett datum och klockslag som jag alltid kommer att ha inbäddad i mitt huvud. Verkan av denna egoistiska person som tyckte att det var "ok" att köra tog livet av min söta oskyldiga 15 månader gamla son i baksätet. Hon orsakade att jag och min man fick flyga i helikopter från kraschen där min man skulle förlora sin livskamp 24 timmar senare. Hon skulle orsaka att en familj krossas och aldrig leva tillsammans längre.

En egoistisk beslut att dricka och köra fick mig att bli en änka och en mamma till en ängel vid en ålder av 21. Hon har orsakat många mardrömmar med nyheten om olika rapporter som släpps såsom en obduktion av mitt barn som skickas till mig eller många återuppbyggande bilder. Många saker en 21 åring aldrig ska behöva se eller tänka. Hon avslutade alla drömmar som vi kunde haft tillsammans och orsakade en smärta jag inte visste existerade.

Föraren som var en mamma och fru dog också. Jag har haft svårt att hitta mig själv. Jag visste aldrig att jag hade den styrkan som har gjort att jag har klarat av detta. Jag tror att jag kunde hitta denna styrka genom böner och stöd från många vänner och familj och även en fantastisk grupp av änkor som fick mig veta att det var normalt att känna hur jag kände.

Detta gör ont, vår framtid kunde förhindrats om någon skulle stått upp och stoppade denna självisk kvinna från alkhol och bilkörning. Du kan rädda någons liv också! Låt inte dina vänner och familj dricka och köra. Varna inte andra för poliskontroller och blåskontroller. Var en förkämpe! Stå upp med mig! Låt oss stoppa detta! En är för många. KÖR INTE FULL!

s4

Inlägget delas just nu över alla sociala medier. Den unga kvinnan, Destiny försöker desperat leva sitt liv i sololäge, utan alla förhoppningar och drömmar att hon och hennes kärleksfulla make och barn hade delat tillsammans.

s5

Och rattfylleristen? Hon dog i olyckan också. Destiny hade åtminstone hoppats att kvinnans familj skulle be om ursäkt för deras dotters beteende på hennes vägnar. Men det har inte hänt. Det tråkiga är att kvinnan var på väg från en bröllopsfest och Destiny anser att det måste funnits minst 100 personer som kunde ha klivit upp och stoppat denna kvinna från att köra.

s6

Snälla hjälp denna unga kvinna att få sitt bud där ute, speciellt eftersom hon inte har fått något stängning från familjen. Det är upp till oss att sprida budskapet om vad en destruktiv, självisk handling kan påverka livet för goda människor som gjorde inget fel att förtjäna en sådan tragisk utgång.

Dela på Facebook