När 21-åringen tog den här bilden, kunde hon inte ana att det värsta möjliga skulle inträffa.

Destiny och Corey var redo att fira och glädjas i sin 7: e årsdagen av äktenskaplig lycka.

De var bara 15 och 16 år gamla när de träffades under en fotbollsmatch. De visste att de var gjorda för varandra och gifte sig bara tre år senare. Sedan dess har deras äktenskap bara varit underbart.

s1

Nästa naturliga steg var ett barn. Parker Lee föddes och planerna började växa fram på hur deras familj skulle ta sig in i världen. Ett hus var givetvis på listan, liksom planer på att göra sin familj ännu större! De var verkligen ett kärleksteam och såg en ljus framtid tillsammans.

s2

Sedan kom den 20 september 2014. Det var en dag som skulle förändra allt. Förändringen skulle vara naturligt, och det skulle utgå från en fullständig främling. Den unga mamman postade detta meddelande på sociala medier exakt ett år efter händelsen, om dagen som förändrade deras liv för gott.

s3

"Idag för ett år sedan var det som de flesta andra dagar. Corey Mantia vaknade och gick till jobbet.

Parker och jag stannade hemma och lekte tillsammans hela dagen. Lite senare kom Corey hem och vi lekte tillsammans med vår söta bebis medan vi väntade på att behöva göra oss iordning för att åka iväg på spa.

Vi hade sparat länge för att kunna åka iväg, vår familj var verkligen i stort behov av att komma bort. Så var tiden inne och vi gav oss iväg. Då kunde vi inte föreställa oss att bara några minuter senare skulle allting förändras. Vi skulle inte kunna leva tillsammans i framtiden.

Alla drömmar vi hade, vi skulle aldrig bo ihop. Vi skulle aldrig kunna köpa ett gemensamt hus. Vi skulle aldrig få ta med Parker för att klippa sig för första gången, vara med på hans första skoldag, vår familj skulle aldrig få växa tillsammans. Det var så det skulle ha varit.

Allt vi visste.

På väg till spat blev min underbara man som körde bilen, min älskade bebis som fortfarande ammade och satt bakåtvänd och tittade på Mussepigg och jag påkörda i en korsning av en rattfyllerist som körde alldeles för fort.

Det är ett datum och ett klockslag som etsat sig fast i mitt minne förevigt.


Handlingen av en självisk person som tyckte att det var ”okej” att köra bil berusad och som omedelbart tog livet av min oskyldiga son som bara var 15 månader gammal.

Hon gjorde så att jag och min man var tvungna att flygas till sjukhus med helikopter, där min man förlorade kampen efter 24 timmar. Hon orsakade att min familj lämnades förkrossad och att sjukhuspersonalen behövde rådgivning och stöd.

Ett själviskt beslut att köra bil berusad fick mig att bli änka, och mamma till en ängel vid bara 21 års ålder.

Hon har orsakat många mardrömmar om nyheter av olika rapporter som släppts, så som obduktionsrapporten från min bebis som skickades till mig med många otäcka bilder.

Många saker som en 21-åring aldrig ska behöva se eller uppleva.

Hon slog sönder alla drömmar vi någonsin haft och har orsakat smärta som jag inte ens visste fanns. Den dagen dog den Destiny som var en mamma, efter den dagen har jag blivit tvungen att finna mig själv på nytt.

Jag visste inte hur mycket styrka som fanns inom mig som jag var tvungen att plocka fram.

Jag tror att jag kunde hitta den med hjälp av böner och stödet från familj och vänner, och också en fantastisk grupp för änkor som påminde mig om att det var normalt att känna det jag kände.

Detta onödiga ont, all den smärta och vår framtid hade kunnat förebyggas om någon bara hade stoppat denna kvinnan från att köra bil berusad.

Du kan också rädda liv! Låt aldrig någon i din närhet köra bil efter att de druckit alkohol. Varna inte andra när polisen har kontroller, var en förespråkare! Ställ er upp tillsammans med mig, låt oss stoppa fler. En är en för mycket.

KÖR INTE RATTFULL!"

s4

Inlägget delas just nu över alla sociala medier. Den unga kvinnan, Destiny försöker desperat leva sitt liv så gott det går utan de två som betytt mest för henne, men varje dag gör ont. Utan alla förhoppningar och drömmar att hon och hennes kärleksfulla make och barn hade delat tillsammans.

s5

Och rattfylleristen? Hon dog i olyckan också. Destiny hade åtminstone hoppats att kvinnans familj skulle be om ursäkt för deras dotters beteende. Men det har inte hänt. Det tråkiga är att kvinnan var på väg från en bröllopsfest och Destiny anser att det måste funnits minst 100 personer som kunde ha klivit upp och stoppat denna kvinna från att köra.

s6

Snälla hjälp denna unga kvinna att få sitt budskap där ute. Det är upp till oss att sprida budskapet om vad en destruktiv, självisk handling kan påverka livet för goda människor som inte gjorde något fel att förtjäna en sådan tragisk utgång.

Dela på Facebook