När 9-åriga Ken hittar de hemlösa hundarna gör han de mest otroliga!

En 9-årig pojke som heter Ken uppfyller sin dröm i Davao City, Filippinerna. Hans dröm är att hjälpa hemlösa hundar på gatan, han spenderar sin fritid med att ta hand om hundarna både före och efter skolan.

Tidigare i januari så lade Ken upp bilder på sig själv när han matar hundarna som gick virala. Främlingar från hela världen erbjud sitt stöd i form av pengar. Nu med de pengar han fått, och med hjälp från sin pappa och andra folk ifrån byn så hjälper han hundarna att återhämta sig ifrån sina sjukdomar och förhoppningsvis att hitta ett nytt hem till dem.

Ken smög ut ur sitt hus på natten för att mata hundarna, tills hans pappa upptäckte honom.

Från början hade Ken bara byggt ett liten koja med plats för kanske 5 hundar åt gången, men när hans pappa kom på honom så trodde Ken först att han skulle bli arg. Hans pappa blev verkligen motsatsen till arg, Kens pappa köpte direkt ett stort övergivet lager som de tillsammans och med hjälp av folk i byn renoverade och gjorde till ett stort och vackert hem för hemlösa hundar.

Tack vare sin hemsida, www.Happyanimalclub.com får han donationer från främlingar världen över, det var tack vare dessa donationer som han har haft möjlighet att renovera och hålla igång djurhemmet.

Ken berättar

"Jag har inte råd att fylla hemmet med hundar i nu läget men så som det ser ut idag med alla vänliga donationer från världen över så vet jag att den dagen är snart här"

"Dagen efter min pappa kom på mig så gick vi till en park där jag spelar fotboll. Hundarna var så glada att de sprang runt och jagade varandra och drack en hel del vatten. Jag tror att det var deras första gång på en vidöppen plats eftersom de först var rädda för att gå på gräset "

Titta bara så lyckliga dem är, både Ken och hundarna!

Denna pojke har ett hjärta av guld. Vilken inspiration! Om du tycker om detta, dela denna hjärtvärmande historia med andra!

Dela på Facebook