När hennes son föddes sa hon att livet var perfekt. Sen krossades mitt hjärta

Livet var perfekt när hennes son föddes. 14 veckor senare förändrades allt

För tio år sedan födde Kellie Haddock sitt första barn. Hon och hennes man, AJ var så lyckliga. När deras son, Eli var bara fjorton veckor gammal hamnade familjen i en fruktansvärd bilolycka. AJ dog i kraschen, och Eli blev allvarligt skadad. Denna video berättar Kellies hjärtskärande berättelse om tragedin, men sedan följer henne tio år senare längs en otrolig resa att tacka alla de människor som hjälpte rädda hennes nyfödde son.

Vi på Viralking såg den här videon och var helt förbluffade av hur otrolig Kellie är. Hennes personlighet är underbar, och att se hur hennes perspektiv är så överväldigande positivt efter att hon har bevittnat en sådan tragedi är inspirerande. Kellie berättelse påminde verkligen oss om att det är viktigt att ta ett steg tillbaka och vara tacksam för de saker som vi har i våra liv. Hon är den perfekta förebild som uppvisar sådan tacksamhet för de människor som har positivt påverkat hennes liv, även om de är främlingar som helt enkelt gör sina jobb. Det är helt enkelt vackert att se reaktionerna hos de läkare som Kellie presenterar sig och tackar dem för deras roll i att rädda Eli. Detta är den perfekta påminnelsen om att de dagliga hjältar i våra liv, som Elis läkare, förtjänar beröm för den oerhört hårda arbeten de gör.

Glöm inte att hämta näsdukar innan ni tittar på Kellies berättelse. Det är definitivt en video som är svår att titta på utan att fälla en tår, men vi lovar att i slutet kommer du att känna dig positiv! Denna video har inspirerat oss att uttrycka vår uppskattning för personerna i våra liv, så vi uppmuntrar dig att du berättar för någon idag om hur tacksam du är att ha dem i ditt liv.

Dela på Facebook