Annons

När hunden dör skickar flickan brev till Gud – när mamman får hem brev ''från himlen'' får hon en chock

Annons

Det är sant att alla hundar hamnar i himmeln och en liten flicka borde vara väldigt glad över denna kunskap.

För många år sedan, postade ett ideellt kaffeföretag baserat i Wisconsin den söta berättelsen om en 4-årig tjej vid namn Meredith som sörjde sin älskade hund Abbey. Meredith var så ledsen över hundens bortgång att hon ofta skrev brev till Gud.

I Merediths rörande brev, bad hon Gud att titta till Abbey. Den 14-åriga hunden hade varit sjuk och Meredith såg till att berätta för Gud att hon var glad över att Abbey var vid hennes sida genom hela livet. Meredith frågade sött om Gud kunde leka med Abbey i himmeln.

Hon såg till och med till att berätta för Gud om alla Abbeys favoritaktiviteter och leksaker. Meredith inkluderade en bild på Abbey så att Gud säkert skulle känna igen hunden.

Det här skrev flickan:

”Snälla Gud, vill du ta hand om min hund? Hon dog igår och är med dig i himlen. Jag saknar henne väldigt mycket”

Brevet fortsätter:

”Jag hoppas att du leker med henne. Hon tycker om att simma och att leka med bollar. Jag skickar med en bild så att du vet att det är hon som är min hund. Kramar från Meredith”. 

Our 14-year-old dog Abbey died last month. The day after she passed away my 4-year-old daughter Meredith was crying and...

Posted by Suspended Coffees on Thursday, December 26, 2013

Merediths mamma skickade iväg brevet på postkontoret, och tänkte att det skulle vara slutet på det hela. Dock, ett par dagar senare, fick Meredith ett speciellt paket på posten.  

När mamman öppnade brevet, som visade avsändaren ”Himlen”, kunde ingen tro sina ögon. Inuti paketet, hittade Meredith en bok skriven av Mr. Rogers, vid namn "When a Pet Dies" och en lapp:

”Abbey kom fram tryggt och säkert till himlen. Bilden du skickade var till stor hjälp då jag kunde känna igen henne tack vare den. 

Abbey är inte sjuk längre. Hennes ande är här med mig, precis som det finns i ditt hjärta. Abbey älskade att vara din hund.”

Brevet fortsätter:

”Tack för ditt fina brev och tacka din mamma för att hon hjälpte dig att få fram det till mig, vilken underbar mamma du har. Jag valde henne speciellt för dig”. 

Tillsammans med boken, fanns det en lapp som försäkrade Meredith om att Abbey nu var i himmeln och inte längre var sjuk. Brevet berättade också för Meredith att hon hade en underbar mamma. Hur sött är inte det?

Även om Meredith och hennes mamma inte vet vem som skickade denna vackra bok och brev, är det troligt att det är en postkontorsarbetare eller någon annan godhjärtad person. Berättelser som denna påminner oss om allt det goda i världen.

Annons