När kvinnan hittades har hon varit död länge. Men det räddningsteamet ser UNDER henne får alla att gråta!

När människan hamnar i fara reagerar kroppen instinktivt och utsöndrar stresshormon som t.ex. adrenalin. De utvecklar något som kan tyckas verka som övernaturliga krafter, då både styrka och snabbhet kan öka drastiskt.

Men ingen har så stora överlevnadsinstinkter som en mamma när hennes barn är i fara. Denna incident hände efter en jordbävning bevisar detta.

spdc

Efter att ha grävt bland spillrorna av ett kollapsat hus hittade räddningsteamet en kvinna som låg i en skyddande position. Kvinnan var redan död, men när de fortsatte gräva upptäckte de något otroligt.

Kvinnan hade varit död länge och under henne låg hennes son, som hon försökt skydda från raset, och till räddningsarbetarnas chock hade pojken fortfarande en puls. Trots att de hade varit begravna i nästan 24 timmar hade pojken på något mirakulöst sätt överlevt.

Men det var inte allt. När de tar en närmare titt hittade de en mobiltelefon med ett meddelande på skärmen. När en av räddningsarbetarna läste det rördes han till tårar:

”Om du överlever, glöm aldrig att jag älskar dig.”

Det råder ingen tvekan om att denna mor gjorde allt för att kunna rädda sin son. Denna berättelse har berört miljontals till tårar och visar att kärleken segrar över döden.

Dela på Facebook