När mamman dör vid 69 års ålder hittar hennes dotter en hemlig bok döpt ''dödsanteckningar''

När någon som man älskar går bort kan det vara svårt och ta lång tid innan man kan känna glädje igen. Den här historian är om en älskad mamma, fru och mormor som gick bort men lämnade en hemlig present till hennes familj som skulle få dom glada föralltid.

Emily Phillips blev diagnostiserad med bukspottkörtelcancer och gick bort en månad senare vid åldern 69 år. Efter hennes bortgång så blev familjen förvånade över att hon skrivit en egen dödsruna. I åratal hade man nämligen bestämt att hennes dotter Bonnie skulle skriva en.

Men Emilys oväntade ord blev virala efter dem fick uppmärksamhet över hela landet.

Bonnie Upright berättar att hennes mamma hade haft en hemlig bok som hon kallade "Emilys dödsanteckningar". I boken så hade Emily lämnat instruktioner för vad som skulle hända när hon gick bort. I boken är det skrivet på det sättet som Emily kommer ihåg sitt liv, småkaxig och med humor. Det här rörde familjen djupt.

”Jag tycker att det är överraskande att hon kunde använda orden ”rumpa” och ”naken” i dödsrunan, det var en överraskning. Att hon gjorde det och använde orden i sammanhang är vacker.” berättade Bonnie.

I ”dödsanteckningar” finns det flera historier där den tidigare skönhetsdrottningen reflekterar över sin barndom och hennes familj på ett älskvärt och hjärtsmältande sätt.

En mor tar hand om sitt hem och ger ovillkorlig kärlek. Och ingen vet det här bättre än Emils familj genom hennes bortgång.

Snälla hjälp oss att minnas denna fantastiska kvinna och DELA denna video med dina vänner.


Dela på Facebook