När polisen slog honom behöll han lugnet - men när pojken gjorde det här, kunde han inte sluta gråta

Antalet hemlösa har ökat genom åren. Fler och fler människor väljer att ignorera dem, tänker att de är en olägenhet.

Det tråkiga är att alla människor tror att hemlösa människor är lata. De tror att orsaken bakom att de är hemlösa är att de "väljer" att vara det. Men om de var i dessa hemlösa människors skor, är jag säker på att de kommer att förstå hur det känns. Du kommer aldrig att förstå en person om du inte är i samma situation. Alltså behöver dem vår hjälp. Men vem skulle låna ut en hand till en vuxen man eller en ung pojke?

YouTube kanalen MoeAndET beslutade att genomföra ett socialt experiment för att testa vad folk skulle välja. Vid den första delen av videon filmade de en hemlös man som inte har ätit något under hela dagen. Ingen vågade att gå nära honom. Ingen erbjöd en hjälpande hand. Men när de lät denna unge pojke sitta bredvid honom och låtsas vara en hemlös pojke - förändrades saker och ting.

Plötsligt gav fler och fler människor pengar till den unge pojken. Ändå ville ingen hjälpa mannen. Förbipasserande förolämpade till och med honom, och kastade måt åt honom. Trots att han blev fysiskt och känslomässigt sårad, kom den hemlösa mannen tillbaka med en bit pizza och erbjöd den till den lilla pojken! Även om han såg att pojken hade mer pengar än honom, han erbjöd fortfarande mat till pojken.

Den här killen har ett hjärta av guld!


Dela på Facebook