Nervös 2-åring tittar på pappa när hon glömmer sina danssteg. Det han gör då gör han något som rör tusentals till tårar.

Att vara förälder är en spännande, givande men oftast otacksam jobb. Du har till uppgift att uppfostra ett barn till en framgångsrik vuxen - och det kommer vanligtvis med sin egen uppsättning utmaningar. Men om du är som pappan Ace Heart, tar du det bra med det dåliga och gör ditt bästa för att vara där för ditt barn oavsett vad.

Sådan var fallet när Aces söta 2-åriga dotter fick en liten hjärnsläpp och kunde inte komma ihåg sina danssteg under en dansuppvisnng! Istället för att hurra henne från publiken sprang Ace bakom kulisserna och gjorde någonting som går viralt.

– Jag vet inte ens vad jag ska tycka om det, för alla som känner mig vet att det är bara hur jag är, som förälder. Jag gör det dagligen. Det är ingenting ovanligt, säger han till Lexington Herald Leader. Acers hoppas nu att han kan vara en positiv förebild för andra pappor och manliga förebilder där ute, och det hoppas vi också!


Dela på Facebook