Nervös brudgum sjunger när bruden går nedför gången men sångvalet rör alla till tårar

Äktenskapen ska byggas på kärlek, ära och respekt utvecklad under tiden paret har träffats. Trots att den unga brudgummen här har en kvinna att kalla sin, hans fantastiska brud Jill, förstår han hur man börjar ett äktenskap rätt. Synligt nervös börjar han sjunga, andra på bröllopet börjar sjunga en efter en. Men det är ögonblicket när han ser sin blivande fru som hjärtan verkligen börjar smälta. Vi är bara glada att videografen bestämde sig för att dela detta otroliga, intima ögonblick online! Det är lätt att se att deras äktenskap kommer att hålla.


Medan många av de traditionella bröllopsceremoninerna och mottagningshändelserna verkar konstiga eller föråldrade, tjänade de faktiskt ett syfte på en gång i tiden. Brides Magazine UK förklarar till exempel att en bröllopstårta med flera skikt kommer från medeltiden. Gäster tog med sig små kakor till bröllopet, och det nya paret var tvungna balansera över den stora högen med sötsaker för att kyssas. Om de lyckades skulle de garanteras framtida välstånd! En annan vanlig tradition med en underlig bakgrund är att faderns ger bort sin dotter till brudgummen. Trots att det är en gulligt och meningsfullt nuförtiden, visade den en gång att en far gav bort sin dotter till sin nya "ägare". Tack och lov tiden har förändrats - och nu är dessa traditioner lättsamma och fulla av kärlek, precis som den här brudgummens söta sång.

När de som närvarar vid bröllopet står upp vid altaret med honom, lugnar sig brudgummen och hans ögon faller på hans vackra brud. Han fortsätter sången och bruden tar honom i hand.

Ta en titt på denna förtjusande bröllopsgest i videon nedan. Vilket sätt att börja ett äktenskap!


Dela på Facebook