Nervös tjej tar mikrofonen för att sjunga, hennes unika twist unik på ’Hallelujah’ tystar rummet

När en ny talang vill visa upp allt de har, finns det en sång där ute som är ganska säker på att fånga allas hjärta. Texten "Hallelujah" talar till vår själ, medan den långsamma, lugnande melodin lugnar vår ande. Det enda som kan göra det ännu bättre är om en verklig ängel släppte sig ur himlen ovan för att sjunga den för oss. Det var nästan exakt det som hände när en talangfull ung kvinna vid namn Mennel, kom fram på The Voice France för att utföra denna populära låt.

Det är svårt att inte förtrollas av allt du ser och hör om Mennel. Faktum är att en av domarna var så trollbunden av den unga kvinnans mjuka, änglalika röst att hon tryckte på den röda knappen efter bara några sekunder. Men vänta tills du hör den fantastiska twisten som Mennel gör på denna Leonard Cohen-klassiker. Det sätt hon sjunger på kommer säkert att fånga ditt hjärta!

Se, lyssna och njut av tjejens fantastiska tolkning av 'Hallelujah' här nedan. Glöm inte att dela artikeln på Facebook så att dina vänner får höra se denna unika covern!


Dela på Facebook