Annons

Nicolas underbara initiativ: Bjuder pensionärer på gratis mat i restaurangen

Annons

Många pensionärer har inte råd att gå ut och äta, därför kom Nicolas Namroud, på idén att bjuda in pensionärer till sin pizzeria i Svenljunga.

– De har dålig ekonomi, jag vill ge dem gratis pizza. Jag gillar att göra godhet, det är det som vinner i slutändan. Det är kul att se någon bli glad, säger han till Expressen.

På måndagar håller normalt Texas pizzeria i Svenljunga stängt, men idag gör ägaren Nicolas ett undantag, för att bjuda alla pensionärer på pizza.

Anledningen är att han vill göra något fint för pensionärerna, som inte har så gott ställt. Han uppmärksammar när andra har problem, menar han.

– Jag lyssnar när folk klagar. Pensionärer har det inte lätt. Jag tycker synd om dem, de förtjänar bättre. det krävs så lite för att göra människor glada. Jag vill göra vad jag kan, säger Nicolas till Expressen.


På pizzerians Facebooksida väller lovorden in, från folk som hyllar Nicolas initiativ:

”Bra att ni tänker på våra pensionärer dom har ju byggt upp vårat land och nu har dom inte mycket att röra sig med”, skriver en.

”Fantastiskt!!! Vilket underbart initiativ. Hoppas verkligen flera tar efter och sätter guldkant för dessa människor som gjort ett Sverige En gång i tiden.”

– Jag kommer att ge pizza till pensionärer igen och även att ge gratis pizza till funktionsnedsatta. Jag ger till dem som behöver. Jag vill ge glädje, stöd och omtanke, säger Nicolas Namroud till Expressen.

Det här är fantastiskt! Dela för att hylla Nicolas underbara gest!

Annons