Annons

Änka får blombud 2 månader efter makens död – bredvid ligger handskriven lapp som krossar hjärtat

Annons

Att förlora sin andra hälft, sin livspartner, är något vi inte önskar någon. För Debra Tenney blev det den förkrossande verkligheten, när hennes make sedan 45 år tillbaka, Randy, dog i cancer i december förra året. 

Nu rapporterar Fox News att Debra fick ett väldigt speciellt blombud två månader efter sin makes död…


Alla hjärtans dag var en speciell dag för paret, som gifte sig 1974 och fick åtta barn tillsammans. Randy älskade att överraska sin fru med blommor och en dikt varje år på denna dag.

Även i år glömdes hon fortfarande inte av sin kära make, för på Alla hjärtans dag fick hon världens vackraste blommor med en kärleksfull handskriven dikt.

”Rosor är röda, violer är blå. Skriker från himlen att jag alltid kommer älska dig. Med kärlek från din eviga Valentin, RT”


Debra kunde inte hålla tårarna borta, men trots att hon säkerligen kände stor sorg var hon ändå glad över den underbara gåvan hon fått från sin make.

Redan innan han avled hade han tänkt på sin älskade fru, någonting även Debras son Jeff vittnar om.

”Jag älskar dig-mirakel”

– Min syster berättade hur glad hon blev och hur speciellt det fick henne att känna sig. Och det i den mörkaste stunden i sitt liv, när han gick igenom sin allra största kamp tänkte han fortfarande på henne, berättar Jeff för Fox News.


Debra berättar om den vackra gåvan.

– När jag gick fram och öppnade kortet kunde jag inte kontrollera ig själv. Det var han. Jag antar att du kan kalla det här ett äkta ”Jag älskar dig”-mirakel, säger hon enligt Fox News.

Vilken fantastisk gåva från Randy. Detta är verkligen äkta kärlek och rör oss alla till tårar. Vila i frid.

Annons