Annons

Nu ger Camilla Kvartofts svar på tal – efter GW:s hånfulla pik

Annons

Leif GW Perssons nya program gör succé i TV4.

"Brottsjournalen" har slagit tittarrekord – och hade den senaste veckan då båda programmen sändes parallellt fler tittare än "Veckans brott".

Nu har TV4:s program slagit tittarrekord och gått förbi ”Veckans brott”, vilket GW gläds åt, skriver Expressen.

– Jag hade gärna tagit med fler! Det fanns ett par som stannade kvar som är otroligt duktiga och det märks när man ser programmet. Men vi har ju nu gått om "Veckans brott" med tittarsiffrorna. 

Camilla Kvartoft om nya ”Veckans brott”

– Jag hade knappt vågat drömma om så här fina tittarsiffror efter att Leif lämnade programmet. Och jag är så glad och överväldigad över alla positiva reaktioner från tittarna. Det är många som verkligen gillar vår nya expertpanel och det gör jag också. Det är kul att Leif fortsätter att titta på ”Veckans brott”, dessutom har vi ju nått nya tittare med vårt nya program på SVT Play där tittarna får följa redaktionens arbete flera gånger i veckan. När Leif och jag sände ihop så hade vi ju unikt höga tittarsiffror och man kan väl konstatera att vi har behållit ungefär hälften av publiken var, säger Camilla Kvartoft, programledare för ”Veckans brott” till Expressen.

Leif menar dock att han tycker att det är roligt att så många tittare verkar ha valt ”Brottsjournalen” över ”Veckans brott”, då det sändes parallellt den senaste veckan. 

 – Jag är så dålig människa att jag tycker att det är kul. Observera att "Veckans brott" börjar sitt program på torsdagarna direkt efter "Antikrundan". De har en och halv miljon pensionärer i ryggen när de börjar sända och dem lyckas de mer än halvera på en timme. Då får man nog anstränga sig eftersom många av dem knappt orkar gripa efter fjärrkontrollen, säger GW till Expressen.

DELA gärna vidare om du också tycker om GW och Camilla och Jenny!

Annons