Nu har Gunilla Persson gjort allvar av hoten - polisanmäler Leif GW Persson för grovt förtal.

Igår skrev vi om Gunilla Persson som ville polisanmäla Leif GW Persson. Nu har hon gjort allvar av hoten mot Leif GW Persson. Hollywoodfrun har polisanmält Leif GW för grovt förtal.

– Persson är nu polisanmäld av mig, säger hon.

Vi har tidigare skrivit om bråket mellan Gunilla Persson och Leif GW Persson. Under TV4-programmat ”Brottsjournalen” uttalade sig den kände kriminologen och författaren om Gunilla Persson problem med rättvisan.

Där diskuterade GW Gunilla Perssons bidragsskuld till staten som ligger på närmare 400 000 svenska kronor. Han pratade även om hennes nedlagda mål i Florida där hon anklagades för grov stöld och huruvida GW inte tror att incidenten var ett misstag.

Leif GW Persson tycker att det borde finnas en färdig förundersökning redo nästa gång Gunilla Persson kommer till Sverige

– Så att hon grips och åtalas. Och med tanke på flyktfaran får hon väl sitta i finkan som alla andra,” säger Leif GW Persson i Brottsjournalen.

Nu har Gunilla Persson gjort slag i sak och polisanmält Leif GW för grovt förtal.

– Persson är nu polisanmäld av mig och innan helgen postar jag en kopia på polisanmälan, skriver Gunilla Persson på sin Instagram.

Hon fortsätter:

– Denne man har säkert fått förhållningsorder av sin advokat att inte uttala sig eftersom man nu gör förundersökningar på honom istället. Jag blev frigiven brotts misstankar för länge sedan i Sverige. Det ska bli intressant att se hur rättssystemet fungerar i Sverige nu när vi har en riktig brottsling (grovt förtal i Tv, ärekränkning) i nätet. Att smutskasta mig på detta vidriga sätt är oförlåtligt. Leif GW Persson ifrågasätter hur någon kan jobba med mig. Jag tvivlar på att någon kommer att anlita Leif GW Persson när jag är klar med honom, säger Gunilla Persson till Aftonbladet.

Vad tror du, kommer Leif GW att dömas för förtal? Dela och kommentera gärna!