Annons

Nu slår Leif GW tillbaka mot Gunilla Persson med ett Instagramklipp

Annons

Vi har tidigare skrivit om bråket mellan Gunilla Persson och Leif GW Persson. Under TV4-programmat ”Brottsjournalen” uttalade sig den kände kriminologen och författaren om Gunilla Persson problem med rättvisan.

När Gunilla Persson fick höra om detta polisanmälde Hollywoodfrun Leif GW Persson för grovt förtal, något hon även skrev på sin Instagram.


Nu slår Leif GW Persson tillbaka på sin Instagram och menar att det är ansvarig utgivare för TV4:s "Brottsjournalen" i så fall kommer att hamna i finkan. Han bedömer även att chansen är liten.

Nu slår Leif GW tillbaka mot Gunilla Persson på sin Instagram.

– Jag såg i tidningen att den där Hollywoodfrun, jag måste ha förträngt namnet, hon var upprörd av det jag har sagt i Brottsjournalen och nu skulle hon minsann polisanmäla mig och se till att jag hamnar i fängelse, säger han och fortsätter:

– Men då har hon fått det mesta om bakfoten, det kanske inte är första gången, nämligen så skyddas jag av tryckfrihetslagstiftningen. Så att om det är någon som kommer att hamna i finkan, vilket jag har väldigt svårt att tro, så är det ansvarig utgivare för programmet. 

– Med förtal är det så praktiskt att det där om det är sant eller inte har ingen som helst avgörande juridisk betydelse, utan du kan säga något som är 120 procent sant och ändå dömas för förtal. 

Han ger en annan känga till Gunilla Persson. 

– Allt detta vet jag naturligtvis till skillnad från Hollywoodfrun. Mina åsikter kvarstår oförändrade. 

Titta på Instagramklippet nedan: