Ny duett mellan Elvis och dottern Lisa Marie har spelats in – rör alla till tårar

Elvis Presley lämnade jordelivet för lite mer än 40 år sedan. Tyvärr är det för hans dotter, Lisa Marie, som det vore igår. Nyligen, för att känna sig närmare Elvis, bestämde hon sig för att komma in i musikvärlden och bad om sin fars vägledning. Lyckligtvis var han där för att hjälpa henne med sina låtar. Nu har hon släppt en känslomässig duett med sin bortgångne far och sjunger den berömda gospelmusiken, Where No One Stands Alone.

Under en intervju i det brittiska programmet Lorraine erkände Lisa Marie att hon fortfarande frågar sin pappa om hjälp mer än fyra decennier efter hans död. Efter en ny kamp mot missbruk behövde fyrbarnsmamman hjälp och vände sig till Elvis i himlen för hjälp:

– Jag skulle inte säga att jag pratar med honom. Jag kommer bara ihåg allting. Det är så att jag kan ta fram vilket minne som helst och sådant. Då och då frågar jag om hjälp, vilket också var fallet med den här inspelningen. Jag kände lite grann att en hand kom ner och lade sig på mig, sade hon i intervjun hos Lorraine.


Med hjälp av sin bortgångne far kunde Lisa Marie utföra en underbar duett - ”Äpplet faller inte långt från trädet”, lyder ju talesättet.

Titta på den här spännande musikvideon med två vackra röster, såväl som familjefotografier och videos som aldrig tidigare setts tidigare.