Annons

Ny trend: Du kan nu köpa underkläder skräddarsydda för män

Annons

Varför är det alltid kvinnorna som ska vara klädda i sexiga underkläder, varför är det aldrig tvärtom? Trots att männen blir mer modiga när det gäller att förändra vardagliga saker, är kvinnor fortfarande mycket mer modiga och före. 

Det blir mer och mer accepterat i samhället att man klär sig som kvinnor eller ikläder sig några fräcka underkläder för att överraska sin partner hemma.

Vissa kommer också att kalla detta en fräck-fetisch, men låt alla ha sin åsikt om detta. Om du är en av männen som vågar klä ut sig lite, så är goda nyheter på väg till dig. Här talar vi verkligen om underkläder på den fräcka sidan.


Idén till företaget fick Brent Krause och hans fru Lara när de tyckte att det inte fanns tillräckligt med underklädesalternativ för män, skriver brittiska Mirror.co.uk

Underkläderna finns inte i en butik. För närvarande är det bara möjligt att beställa dem på nätet. Företaget är beläget i Australien, där kläderna också skickas.

Det är företaget HommeMystère som har lanserat deras utgåva av underkläder för män. Kanske är det årets julklapp till mannen, din bästa vän. Företaget säger att de vill skapa några coola underkläder under kläderna.

Du kan nu köpa man Bras på hemsidan säljer underkläder för män nikita bra set

Enligt Brent går nu HommeMysteres försäljning mycket bra och deras vanligaste kund är män i medelåldern.

– Profilen av våra standardkunder, baserat på vår undersökning, är förmodligen en man i ålder 40 till 60 år som är gift eller i ett förhållande med en kvinna. Som gillar underkläder men inte berättar det för sin fru och bara skämmer bort sig själv då och då. Den homosexuella marknaden är inte en stor köpare för oss, säger Brent till Yahoo7.

Och priserna är okej. Du kan köpa g-string för cirka 90 kr.

Och det är inte bara männen som älskar sina produkter, men kvinnorna har också varit stora fans, skriver Ladbible.

En kvinna sa: "Min man är trans - det finns inget i Storbritannien, och det kan tyckas otroligt att vi beställer från andra jorden, det har gjort en sådan skillnad!"

"[Han] är uppfriskad, glad, feminin och jag älskar det också! Vi kommer att fortsätta beställa från er själva tills det finns ett företag i Storbritannien som helt och hållet omfattar och förstår koncepten som ni tydligen har fått kontroll över!"

Grattis till känsligheten och den ärliga inställningen utan fnissande som brukar gå med den här typen av reklam. Det är vackert, mjukt, krämigt och passar!! Fantastiskt ...",

Du kan nu köpa man Bras på hemsidan säljer underkläder för män tracy beach

Vad tycker du om det här?

Annons