Annons

Nya trenden den här sommaren: extra långa tånaglar

Annons

Ända sedan akrylnaglar uppfanns har kvinnor varit kära i långa fingernaglar. Nageldekorationer har blivit en riktigt konstform men den senaste trenden är helt annorlunda Av någon anledning är långa akrylnaglar inte längre bara populära på händerna men även på fötterna. Naglarna må vara fina men denna trend är definitivt en ovanlig modefluga.

Hur långa tånaglar man vill ha är väldigt individuellt. Vissa tjejer förlänger dem väldigt lite. Andra kör ''all in'' med långa tånaglar. Det som är säkert är att man inte kan missa dessa vassa naglar. Den här trenden kommer vi aldrig att glömma.

Tånaglar i akryl är inte bara populära hos grannen eller arbetskollegan. Även kändisar anammar denna trend. Nyligen var Rihanna i rampljuset tack vare sina långa, vita tånaglar. Det verkar som att hon har haft sådana naglar i flera år men den har inte blivit en världskänd trend förrän denna sommar.

Vår första fråga var: hur har man på sig skor med dessa naglar? Tydligen är dojor förbjudna med denna look. Det är nästan ett tecken på elegans att man kan ha så långa tånaglar.

Med så långa tånaglar måste man ha på sig sandaler eller skor med öppen tå. Det funkar för kändisar som Rihanna men för resten av oss kan det bli väldigt smärtsamt att försöka snöra på sig skorna med kloliknande tår.

Om du har svårt att tro på att någon skulle vilja ha så långa tånaglar kan du bläddra igenom Instagram lite. Denna nya trend innebär att nästan inga skomodeller kommer på fråga. Nu när vintern närmar sig har vi svårt att tänka oss att den här trenden kommer att hålla i sig. Förr eller senare måste långa tånaglar göra plats för stövlar. Vi kan ju alltid hoppas.

Märkte du denna trend på stranden den här sommaren? Berätta för oss vad du tycker!

Annons