Om din pojkvän/man gör dessa 11 saker har du prickat rätt

Tycker du att du har världens bästa pojkvän/man? Om du träffat äktenskaps jackpotten kommer du förmodligen hålla med följande 10 saker. Att hitta rätt person är underbart så glöm inte att visa för din partner hur tacksam du är.

10 tecken på att du har prickat in rätt man

1. Han säger att han älskar dig

Vissa människor har svårt att uttrycka sina känslor. Om du träffar den rätta partnern kommer han säga hur mycket han älskar dig hela tiden.

2. Han älskar sin mamma

Så som han behandlar sin mamma kommer han att behandla sin framtida fru. Att respektera sin mamma är ett tecken på att han respekterar andra kvinnor och att kommer att bli en bra partner.

3. Han flirtar med dig

Med åren börjar romantiken och förälskelsen avta. Om du har turen att ha en bra man kommer han att fortsätta flörta med dig som när ni började dejta.  Han gör det för att visa hur mycket han gillar dig och hur  attraherad han är av dig.

4. Han prioriterar dig först

En bra man prioriterar sitt förhållande. Om din man sätter dina behov framför allt annat är du verkligen välsignad. När han talar, används ”vi” istället för ”jag”, och du är självklart inkluderad i hans framtidsplaner.

5. Han gör tråkiga saker roliga

Även om ni bara diskar är det roligt bara för att ni gör det tillsammans. Den rätte mannen gör de tråkigaste sysslorna roliga.


6. Han vill att du ska uppnå dina drömmar

När någon verkligen älskar dig, vill de att du ska vara lycklig. En bra man kommer alltid att stötta dig på vägen mot dina drömmar.

7. Han är upplyftande

Tyvärr är livet inte alltid fyllt med lyckliga stunder. Lyckligtvis är din man där för att uppmuntra dig när du är nere och gör din dag bättre.

8. Han arbetar hårt

Om du har prickat rätt behöver du aldrig oroa dig om din man vill göra sin del av sina sysslor. Han jobbar hårt så att ni kan ha ett underbart liv tillsammans.

9. Han överraskar dig

Oavsett hur många år som passerat, kommer din partner att anstränga sig för att planera romantiska dejter. Han överraskar dig med små presenter och dina favoriträtter eftersom han vill visa hur mycket han älskar dig.

10. Han ger dig komplimanger

Trots att ni varit tillsammans i flera år så gör han fortfarande kärleksfulla gester för dig, ger dig komplimanger och visar sin kärlek med mer än bara ord. Han tycker uppriktigt att du är den underbaraste kvinnan i världen.

11. Han erkänner när han har fel

Denna egenskap är extremt viktig eftersom många relationer förstörs om partners inte är redo att erkänna sina misstag.

Om detta beskriver din pojkvän/man är du otroligt lycklig. Glöm inte att dela artikeln för att visa hur mycket du uppskattar din partner! ♥️

Dela på Facebook