Annons

Orangutan blir emotionell när en gravid kvinna avslöjar att hon kommer att bli mamma

Annons

Föräldraskap: Oavsett vilken art man kan vara, att vara förälder kommer alltid att vara en otrolig sak att uppleva. Häst, människa eller apa, att uppfostra ett barn från att vara helt försvarslös till en vuxen kommer alltid att vara oerhört speciellt.

Att orangutangen är närbesläktad med människan visste vi redan, men när den här kvinnan som snart skulle bli mamma gick till sin lokala zoo, hade hon ingen aning om att hon skulle ha en av de mest otroliga upplevelser i sin livstid.

Hon och hennes man tittar på en särskilt stor orangutang, när han plötsligt blir fixerad på hans partners mage då hon är höggravid. När mamman närmade sig glaset ser det ut att det här enorma djuret blir känslosam på den lilla livet som är i kvinnan.

Han smekte mjukt magen över glaset och vid ett tillfälle kysste han precis där barnet satt. Det är verkligen en fantastisk syn att se, och det är uppenbart att denna enorma varelse vet exakt vad som är på väg att hända med denna mamma. Han verkar veta att det kommer att bli en ny bebis i världen mycket snart, och han verkar uppriktigt glad över det.

Hans reaktion på detta gravid kvinna är verkligen vacker att titta på, dela gärna denna video om du tror att föräldraskap är en sann mirakel av naturen!

Annons