Orangutangen ser en liten bebis genom glaset. Föräldrarna förvånas av reaktionen

Att besöka djurparker är en aktivitet med barn som också är en perfekt familjeaktivitet som vuxna och barn gillar att göra tillsammans. De är fulla med roliga djurupplevelser och pedagogiska upplevelser.

Föräldrar älskar att ta sina barn till djurparker för att se deras reaktioner på djuren där. Större djurparker tenderar att ha en mer varierad djurpopulation för sina gäster att besöka, som de nyfiken och uttrycksfulla orangutangerna.


En ung familj tittade på orangutanger i Denver Zoo när mamman gick fram till glaset så hennes lilla bebis kunde se närmare på orangutangen på andra sidan, hade ingen aning om att djuret skulle agera som det gjorde.

Orangutanen lekte på ett rep och svingade mycket nära glaset och tittade på pojken. Sedan kyssade den barnet genom glaset. Inte bara en kyss, men flera söta och ömtåliga kyssar. Barnens mamma är förbluffad och pappan som spelar in skrattar. Orangutanger har varit kända för att visa tecken på kärlek till de människor som besöker dem - vilket är bara så sött!

Titta på videon nedan för att se den förtjusande videon nedan:


Dela på Facebook