På bion sitter 148 motorcyklister och endast två platser är lediga: Hur skulle du reagera?

Vad skulle du gjort om du gick på bio med din partner, klev in i en fullsatt biosalong och insåg att det satt tuffa och tatuerade motorcykelknuttar på varenda plats? Men du ser två lediga platser i mitten av salongen, omringade av de tillsynes hårda männen. Skulle du sätta dig? Eller skulle du gå ut ur salongen och försöka välja en annan film i kassan?

Det är premissen i den här reklamfilmen från ölmärket Carlsberg. De har tryckt in 148 motorcykelknuttar i en biosalong med plats för 150. Vissa personer, ovetande om att det spelas in en reklamfilm, kommer in i salongen, blir skräckslagna och vänder hemåt. Men de som vågar sätta sig i salongen får en riktigt härlig överraskning.  

Den briljanta filmen skapades av Carlsberg, men trots att den fungerar som reklam så har den ett viktigt budskap att förmedla.

Döm aldrig en bok efter omslaget – man kan bli förvånad över hur roligt man kan ha, och hur många nya vänner man kan få, om man bara vågar trotsa sina egna fördomar. Lever man efter denna regel kan det mest underbara och oväntade hända!


Dela på Facebook