Papegoja och döende ägare säger farväl efter 25 år

När de flesta tänker på en livslång följeslagare, tänker de omedelbart på en hund eller en katt. Dessa fantastiska varelser kan verkligen vara en gåva från Gud, men det finns också andra djur som ger vänskap, kärlek och stöd. För den här kvinnan var hennes papegoja på 25 år en av hennes bästa vänner. Denna söta fågel blev en del av hennes familj och de var alltid där för varandra.

Tyvärr börjar denna kvinnans tid på jorden ta slut och nu är det dags att säga adjö. När hon ligger i sängen förblir hennes trogen papegoja rätt vid hennes sida samtidigt som de njuter av några sista ögonblick tillsammans.

Jag vet att det kommer att bli svårt för den här papegojan utan sin matte, men jag är tacksam att de fick chansen att spendera tid innan de separerades. Normalt är papegojor ganska pratsamma men den här fågeln är tyst just nu.

Det får mig att tro att han vet vad som kommer att hända och han sörjer på sitt eget sätt. Trots att detta inte var ett enkelt ögonblick att bevittna, gjorde det verkligen mig tacksam för tiden på jorden får vi njuta av dessa djur.