Pappa klipper av dotterns hår som straff efter födelsedagspresenten hon fått av mamma

Skönheten ligger i betraktarens öga. är vad som är på insidan som räknas. Vi har alla hört dessa idiom som är avsedda att betona värdet av en person bortom det fysiska utseendet. Medan dessa fraser är sanna och ofta sägs med de bästa avsikterna, är skönhet och yttre utseende ofta inflytelserika aspekter i livet.

Det är därför att en dålig hårklippning gör att även den mest självsäkra personen känner sig obekväm, upprörd eller till och med härjad. En dålig hårklipp är en olycklig händelse, men kan en dålig eller påtvingad klippning liknas vid ett övergrepp?

Kelsey fyllde 13 år i januari och hoppades kunna få ett nytt utseende som nybliven tonåring.

Hon önskade sig därför att få slinga håret. Kelseys mamma, Christin Johnson, kom överens och tog sin dotter för att få slingor på hennes födelsedag.

Christin tog ett foto på sin leende dotter som uppenbart var mycket nöjd med resultatet och sin nya frisyr. 

Men lyckan blev kortvarig när hon några dagar senare åkte till sin pappa och styvmor.

Fotona av henne efter det besöket är både chockerande och hjärtskärande. Kelsey tycktes skämmas för att även visa sitt ansikte.

Man behöver inte se hennes ansikte för att se hur upprörd hon var. Hennes långa, vackra och nyslingade hår var borta och ersattes av en extremt kort och ojämn frisyr.

Enligt en insamling som Kelseys moster startat var det flickans pappa och styvmor som klippte av Kelsey sitt långa hår. De såg att hon hade slingat håret och sa, ”Handling har konsekvenser”.

Uppenbarligen var de upprörda över dotterns slingor och tvångsklippte henne mot hennes vilja.  

Men nu står Kelseys far och styvmor inför sina egna allvarliga konsekvenser för sina handlingar mot Kelsey.

Båda två jobbar som brandmän och har för tillfället blivit avstängda från jobbet. Johnsons Facebook-inlägg insinuerar att paret klippte Kelseys hår i syfte att förnedra henne.

Många som kommenterade Facebook-inlägg om Kelsey är förkrossade för henne och föreslog hårförlängningar.

Efter att händelsen blivit känd för allmänheten har även socialen i Wood County blivit involverade och har även startat en utredning. Förhoppningsvis kommer det att finnas rättvisa för den här unga tjejen som inte är värd för sådan förnedring.

Jag kan inte föreställa mig hur jobbigt det måste varit för den 13-åriga tjejen. 

Här kan du läsa inlägget som Kelseys mamma gjorde på Facebook:


Dela om du också tycker att föräldrarna borde straffas!

Dela på Facebook