Annons

Pappa och son dör i bilolycka, plötsligt vaknar sonen upp och säger det otänkbara

Annons

År 1997 körde Julie Kemp hem från kyrkan med sin make Andy och deras åtta år gamla son, London. Deras bil krossades i en bilolycka, och Andy avled på platsen. Bilen var så skadad att räddningsarbetare inte ens insett att Landon var i bilen tills de såg hans sko. När de drog honom ur vraket, var han livlös.

Han sattes i koma, och Julie fick veta att pojken troligen inte skulle överleva.


– De sa att om han överlevde, vilket han troligen inte skulle göra, men om han levde så skulle han förmodligen vara som en 8-årig bebis. Han skulle inte veta hur man pratade, gick eller åt på grund av sin hjärnskada, säger Julie till CBN.

Men det var först när han berättade sin historia, som kanske den största chocken kom. Landon sade att han hade sett livet efter döden, och träffat sin pappa i himlen.

Han sade också att han hade träffat en vän till hans far, som dog ungefär en månad innan också i en bilolycka. "Ingen av oss sade något till varandra. Vi stod bara där, alla tre. "

Men det var inte bara far och hans vän hade han någonsin sett. Det var nästa sak han berättade som förvånade hans mor mest; "Och förresten mamma - jag träffade dina två barn också."

Det tog en stund innan hon förstod vad han pratade om - mamman hade faktiskt haft två missfall innan Landon föddes - något som hon inte hade berättat för honom. Finns det något mer mellan himmel och jord än vi vet om?

Ibland händer saker i livet som man inte kan förklara – och det är nästan lite kusligt att höra Landons berättelse.

Se klippet nedan och dela gärna historien med dina vänner på Facebook om du också tror att änglar finns!

Annons