Pappa skriker ett inlägg efter 2-åringens vredesutbrott som alla föräldrar kan relatera till

En pappas inlägg om att hantera ett vredesutbrott har gått viral, eftersom så många föräldrar kan relatera. Den värsta delen av ditt barn som får vredesutbrott i en restaurang är inte ens utbrottet själv, utan hur den får dig att känna dig efter den.

Den här pappan tog en selfie tillsammans med sin fru och tre barn, åldrarna 7, 9 och 2. Hans 2-åriga dotter fick ett vredesutbrott och hans skrev ett inlägg om det på Facebook som har fått över 300 000 reaktioner och 155 000 delningar. Läs den nedan:

”Jag är fast i bilen med mitt småbarn. Vi gick ut och åt middag som en familj, och hon fick ett sammanbrott eftersom mamma inte lät henna kasta kycklingbitar. Hon skrek och skrek, sprakade och sparkade, och eftersom att jag var den enda som ätit färdigt, fick jag nöjet att dra med henne ut från restaurangen.

Jag bar henne förbi baren och alla stirrade på mig, de flesta av dem hade inga barn. Antog jag. Ingen med barn skulle ge mig det ansiktsuttrycket, läppar ihoptryckta och en blick som verkade säga: ‘om du inte kan kontrollera ditt barn, gå inte ut.’

Tja… Nej. Jag kan inte kontrollera henne.

Inte hela tiden.

Inte än.

Hon är två år och det kommer ta åratal att lära henne hur man beter sig i allmänhet. Och det enda sättet jag någonsin kommer att lära henne det, är att ta med henne ut och visa vad som är rätt och fel. Genom att säga nej en miljon gånger, låta henne ha vredesutbrott och säga nej igen.

Lärdomar som dessa kräver tålamod, hårt arbete och erfarenheter från verkliga livet, och jag ber om ursäkt till de vid baren som blev irriterade på mitt barns utbrott, men ni är en del av träningen. Dina föräldrar gjorde samma sak med dig, och det är därför du nu vet när ett barn gör något irriterande på en restaurang. Det är så du lärde dig att titta på situationen och säga: ‘Den där föräldern måste kontrollera sina barn.’

Det är så du lärde dig att vara en respektabel person.

Jag fattar. Barn är irriterande när de är högljudda på restaurang. Jag vet. Jag lever i det. Men innan du blir arg och dömmer, inse att det du bevittnar inte är dålig uppfostran, utan istället föräldrar som jobbar hårt för att ordna situationen.

Du bevittnar vad som krävs för att förvandla ett barn till en person.”

Dela på Facebook