Annons

Pappa slänger iväg dotterns docka och kör iväg – tittar i backspegeln inser det fruktansvärda

Annons

En förälder är någon som bryr sig om sitt barn oavsett vad som händer. Det är ett av de svåraste jobben i hela världen men också ett av de som ger tillbaka till en mer än något annat. Tyvärr så tycker inte varje förälder på samma sätt. Vissa barn överges, försummas och/eller råkar illa ut varje dag på grund av olika skäl som de inte kan kontrollera. Detta är att vara en dålig förälder, något som påverkar ett barn i hela sitt liv.

I fiktionsfilm av Zsófia Zsemberi, "Gift", så följer berättelsen en liten flickas resa, en flicka som adopteras av en kärleksfull familj. Barnet växte upp i fosterfamilj den största delen av sitt liv. Sen fick hon äntligen chansen till att vara en del av en stödjande familj.

Hon tog inte med sig någonting förut sin docka. När hon kom fram så verkade allt gå bra i början. Hennes nya föräldrar och storasyster verkade bry sig om henne. De spelade spel tillsammans och gick ut och gjorde saker.

Men sakta så började allt att förändras. Den lilla tjejen kände att familjen som skulle ta hand om henne nu istället puttade ifrån henne. Vare sig det var att bli lämnad kvar i parken eller att titta på familjen fira hennes systers födelsedag så började dynamiken i familjen att ändras.

Familjen, särskilt föräldrarna ignorerade den lilla flicka varje gång hon försökte få deras uppmärksamhet. När hon väl fick den så skällde de istället alltid på henne.

Så händer det något helt oväntat då pappa bestämmer sig för att ta flickan med sig på en biltur. De kör in till kanten på en övergiven väg och går ut ur bilen. Publiken kan inte höra vad de säger men det är tydligt att flickan inte håller med om situationen..

Han tar hennes kära docka och slänger iväg den långt från bilen. Hon går direkt och springer efter dockan och plockar upp den från marken. Pappan skyndar sig till bilen och kör iväg.

Så tittar han i backspegel och ser hur den lilla flickan förvandlas till en övergiven hund med dockan.

Slutmeddelande säger att man ska vara ansvarig och adoptera husdjur med vett i hjärnan.

Om du planerar till att ta hem ett husdjur så se till att du är verkligen redo för allt allt ansvar för den.Husdjur är inte alltid så lätta att ta hand om.

När det kommer till jobbiga stunder se till att inte bara överge ditt husdjur. Se till att jobba igenom problemet som en ansvarsfull vuxen människa.

Dela gärna videon med dina vänner på Facebook så att fler får ta del av den!

Annons