Pappan gick in i sonens rum, men något var fel. 15 åringens brev har fått miljontals att skratta.

Brevet handlar om en pappa som gick in i sin 15-åriga sons sovrum och såg med en gång att något inte stämde. Rummet var så rent och snyggt och sängen var bäddad. Då började varningsklockorna ringa, särskilt när han såg ett kuvert på kudden. "Till pappa" stod det på det. Nu kände pappan sig riktigt orolig, han öppnade brevet och började läsa:

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

Kära pappa,

Det är med stor sorg jag skriver det här brevet. Jag har rymt med min flickvän Malin, eftersom jag vet att du och mamma skulle ställa till med en scen om ni visste om det här. Jag älskar henne och hon är jättetrevlig, men jag vet att du inte skulle inte gilla hennes piercingar, tatueringar, motorcykelkläder och det faktum att hon är mycket mycket äldre än mig. Det är inte bara det att hon är min kärlek pappa. Hon är också gravid.

Malin säger att vi kommer att bli lyckliga. Jag har flyttat till hennes husvagn i skogen och vi har där en helt bunt med ved som räcker hela vintern. Vi vill verkligen ha fler barn sen. Malin har dessutom öppnat mina ögon och jag har förstått att marijuana verkligen inte är farligt. Vi kommer att odla själva och sen sälja det till andra för att kunna köpa ecstasy och kokain som vi vill ha. Vi ber också för att det ska komma ett botemedel mot aids så att Malin kan må bättre för hon är så söt.

Oroa dig inte pappa. Jag är 15 år och jag kan ta hand om mig själv. Så småningom så kommer vi komma tillbaka och besöka dig och mamma, så att ni kan lära känna era barnbarn.

Vänliga hälsningar

Din son Lucas

P.S. Pappa. Inget av det här jag skrivit är sant. Jag är hemma hos Petter. Jag ville egentligen bara påminna dig om att det finns värre saker än rapporten från skolan som ligger på skrivbordet. Ring mig när det är säkert för mig att komma tillbaka hem.

Visst var den bra? Den här pojken visste hur han skulle få sina föräldrar att vara tacksamma över hans usla betyg för första gången…

Det är inte konstigt att den här historien har publicerats av flera sajter världen över. Om hela historien är helt sann låter vi vara osagt. En sak är dock säker: Den är väldigt, väldigt underhållande!

Ni får gärna dela den!

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

[adsenseCodeOne]

Dela på Facebook