Pappan hittar gömt brev i handskfacket på dotterns bil – får hjärtat i halsgropen när han läser texten

Kevin Duke, liksom många andra fäder valde han en bil som han trodde skulle vara en bra förstabil för hans dotter som snart skulle fylla 16 år. Kevin ville försäkra bilen hans dotter åkte i var säker, så han gick igenom bilen för att se om bilen var i bra skick. Kevin öppnade varje fack i bilen och körde runt en stund för att se till att den var tillräckligt bra för hans dotter.

Har redan öppnat handskfacket många gånger tidigare, Kevin var förvånad över att hitta en mystisk kuvert vid ytterligare inspektion av facket. Med redan öppnat handskfacket sex gånger under sina inspektioner, Kevin blev förvånad han missade detta kuvert de första par gånger.

”Tja, igår när jag satt i den och grejade så öppnade jag det här förvaringsfacket ovanpå instrumentbrädan (som jag redan har öppnat ett halvt dussin gånger). Den här gången noterade jag att det fanns en gummimatta i botten och av någon anledning drog jag ut den. Till min förvåning hittade jag då det här kuvertet med ett brev inuti. Jag ska inte ljuga, jag fällde några tårar”, skriver Kevin Duke på Facebook.

Brevet var dresserat till den nya bilägaren. På kuvertet hade någon skrivit ett handskrivet meddelande i bläck. Det stod: ”Ny bilägare Viktig info Inuti”

Med spänning rev han upp det... men han hade aldrig kunnat föreställa sig vad som skulle stå i brevet.

Brevet detaljerade hur den tidigare ägaren av bilen var brevskrivarens mamma, och bilen var alltid en speciell sak dottern höll nära sitt hjärta som ett minne av sin mamma. Brevskrivaren har förlorat sin mamma, sin moster och hennes egna sex-åriga dotter nyligen i en brand, och de höga kostnaderna för begravningar fick henne att behöva sälja sin mammas älskade bil. Nu hoppades hon att den nya ägaren skulle vårda bilen med kärlek och att den skulle skänka många glada minnen.

”Så snälla byt inte namn. Om ni någonsin vill sälja Sylvia, försök hitta mig. Jag har precis betalat för 3 begravningar, jag har inte råd att köpa den just nu, men förhoppningsvis kommer jag vara i en bättre ekonomisk situation om ni senare bestämmer er för att hon inte längre är rätt för er. Var välsignade, var glada, lev och älska som vi gjorde. Jag önskar er, och Sylvia, det bästa!"

Kevin kände hur han fick hjärtat i halsgropen. Tårarna började rinna. Han kände att han var tvungen att återförena den här bilen med denna dotter. Författaren av brevet kom så småningom fram efter brevet delades på sociala medier och Kevin och hans dotter Jada beslutade att starta en insamling för att Jada skulle få en ny bil så brevskrivaren kunde få tillbaka bilen som ett minne av sin mamma.

DELA detta med dina vänner och familj.

Dela på Facebook