Pappan hör konstiga ljud från vinden - det han fångade på film lämnade familjen i skräck.

Att hitta någon som gömmer sig på vinden låter som en scen direkt från en skräckfilm, men för det här paret blev det en otäck verklighet. 

Jerome och Ashley Kennedy upptäckte att deras hem i Pittsburgh, USA inte var så privat (eller säker) som de trodde. Faktum är att någon hade varit på deras vind och noggrant nog, hade tittat på dem genom små hål som han hade borrat.

Jerome märkte först att något var fel när han hörde ljud över sitt sovrum. Han såg också ett ljus som skenade genom ett rör. 

Han installerade en övervakningskamera för att se vad som försiggick uppe på deras vind. Ett dygn senare fångar kamerorna en man som kryper runt och bär en kraftborr.

Det visade sig vara den 69-åriga grannen som äger det övergivna huset vägg i vägg. Han hade gjort en flyttbar vägg för att komma in på vinden.

Dessutom upptäckte han flera andra små titthål, som hade borrats i väggen till parets sovrum. 

– Under alla dessa år har vi inte haft någon aning om vad som har pågått i vårt eget hem, säger Ashley till Inside Edition.

Vad grannen haft i kikaren är okänt, men hanåtalades för olaga förföljelse och intrång, men dömdes aldrig för något brott.

I klippet nedan kan du se de chockerande övervakningsfilmerna som fångade mannen på bar gärning.


Dela på Facebook