Annons

Pappan la ut en bild på dottern på Facebook. Nu rasar tusentals över denna lilla detaljen!

Annons

Den här 34 år gamla pappan har verkligen fått genomgå mycket efter att han la den här bilden på sin dotter på Facebook.

Nu berättar ABC att det hela skapat en våldsam debatt från föräldrar i världens alla hörn.

Pappan som heter Clint Edwards har skapat debatt efter att ha publicerat en bild på sin dotter på sin Facebook och blogg "No Idea What I'm Doing: A Daddy Blog". På bilden ser man hur han håller sin dotter Aspen i ett koppel.

“Vi var på skördemarknad. Jag skäms inte för att jag satte koppel på mitt barn.

Hon är en busunge, och det här kopplet har sett till att hon inte springer ut på en väg eller sticker ner händerna i en glassmaskin. Sen håller det här kopplet mig lugn.”

Han fortsätter:

“Faktum är, att om jag inte hade hade på henne kopplet när vi var i en djurpark så hade hon varit ett borttappat barn som de efterlyser i högtalarna. Och jo, jag får dömande blickar av främlingar. Många kommer säkert kommentera att de är perfekta föräldrar och jag är en dålig pappa i det här inlägget.”

Clint avslutar:

“Hon kommer till slut att lugna ned sig. Hon kommer att förstå hur hon ska göra, för det gör alla barn. Men tills den dagen är kommen så kommer jag göra allt i min makt för att se till att hon är i säkerhet, även om det innebär ett koppel.”

Och precis som pappan förutspådde så har bilden fått många att reagera. Tusentals personer har kommenterat bilden som är något utav en vattendelare.

"Det är en av de bästa sakerna jag har köpt. Jag fick konstiga blickar men jag skyddade min son! Folk borde inte vara så snabba med att döma", lyder en kommentar.

"Orden koppel och barn borde inte vara tillåtna i en och samma mening", skriver en annan.

Så här skriver en mamma som ändrat åsikt i frågan:

"Jag brukade vara ganska dömande när det gällde sådana saker. Sen skaffade jag barn. Fortsätt kämpa på mannen".

Ett Facebookinlägget pratar Clint Edwards om hur svårt det är att göra alla till lags när det kommer till föräldraskap.

"Du blir dömd om du gör det, och du blir dömd om du inte gör det. Sanningen är att om jag inte hade kopplat Aspen när vi var i en djurpark så hade hon varit det borttappade barnet de efterlyser i högtalarna."

"Visst, jag får konstiga blickar. Några kommer säkert säga 'jag är den perfekta föräldern och detta är anledningen till att du är värdelös'. Till er säger jag att jag skyddar mitt barn samtidigt som jag behåller min sinnesro och det är värt det till hundra procent."

Annons