Pappan låter nervösa 3-åriga dottern välja klädsel till klassfotot - idag är hon HELA skolans hjältinna!

Skolfotot är för många barn och ungdomar den kanske viktigaste dagen på året. Men när det var dags för 3-åriga flickan Kaylieann Steinbach att välja kläder som hennes föräldrar hade lagt fram till henne blev hon besviken.

Då beslutade hon sig för att gå sin egen väg.

3-åriga Kaylieann Steinbach har alltid haft två stora idoler: Stålmannen och Stålkvinnan (Superman och Supergirl på engelska).

Pappa Austin Steinbach berättar för Huffington Post att dottern Kaylieann har gravt nedsatt hörsel och inte kan höra bokstaven ”S”. Därför kallar hon sina favoriter Superman och Supergirl för "Pooterman" och "Pootergirl." Och när det var dags för att ta bild i skolan var det inget snack om vad treåringen ville vara utklädd till.

Kaylieann fick som hon ville och strålade av glädje. Efter bilden har flickan blivit något av en hjälte. Hon brukar ofta klä sig i andra superhjälte-kläder när hon ska till förskolan, till exempel Spiderman, Batman, Wonder Woman och Anna från filmen Frozen. Hennes klasskamrater kallar henne för ”dagens superhjälte”.

Han delade med sig av bilden på forumet Reddit, och genomslaget har varit stort.

– Reaktionerna och responsen från andra döva i samhället har varit otrolig. Jag har fortfarande inte hunnit läsa alla stöttande meddelanden och vänliga ord som folk har skickat till mig. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig hur mycket hennes bild har berört personer, säger Austin Steinbach till Huffington Post.


Visst är det underbart att se modiga barn som vågar sticka ut. Dela gärna artikeln om du tycker det var underbart att Kaylieann fick uppfylla sin stora dröm!