Pappan säger att han bor med sin familj i en blå buss - vänta tills han öppnar dörren till deras fantastiska hem!!

I mars 2014 var Brian och Starla Sullivan från Renton, Washington, trötta på att slösa så mycket pengar på att hyra en lägenhet. Pendlandet var stressande, de kände ingen känsla av gemenskap, och de var frustrerade över att inte äga ett hus. 

I april 2014 spenderade paret $2800 på en gammal skolbuss, döpte henne till ”Big Bertha” och flyttade in i bussen månaden efter - med en 18-månader gammal bäbis och ett till barn som bara var en vecka gammal.

Utan tidigare erfarenhet av att bygga ett hem, spenderade Brian och Starla varje vaken stund med att omvandla deras buss till ett drömhus för sin växande familj. ”Vi skrattade, vi skrek, vi tillbringade vårt första år av äktenskap med att bygga vårt drömhus tillsammans med våra bara händer ... Och vi fortfarande gifta” skämtar Starla.

Och Sullivan familjen fortsätter att växa. Med ännu ett barn på tre månader har nu bussen blivit ett hem för fem stycken.

”Jag vet att en hel del människor säger att det inte är möjligt för oss att uppfostra våra barnen i denna buss, särskilt innan de blir 18 ... men jag håller inte med”, berättar Starla. "Big Bertha" är utrustad med ett fullt fungerande kök, öppen spis, tvättmaskin, rum för barnen att växa upp och lära sig i ... och vänta bara tills du ser hur deras badrum fungerar!

Låter som att denna familj vet exakt hur man ska leva och älska. Se videon nedan och DELA gärna detta fantastiska hem med dina vänner på Facebook!


Dela på Facebook