Pappan skyddar sin son ifrån de taskiga mobbarna. Men titta noga vad som gömmer sig under hans jacka..

Mateo drömmer om at var en dansare, han tittar på video efter video på olika sätt att dansa. Så när hans pappa ger honom en låda med judo utrustning inuti kan ni förstå att han inte blir särskilt glad. Hans pappa säger inte så mycket mer än "Vi börjar imorgon, okej?". Detta kanske låter som en pappa som skiter fullständigt i sin sons egna drömmar men där har du fel. Detta är en berättelse om hur han lär sin son att kämpa för sina drömmar.

Mateo och hans pappa vaknar sedan tidigt nästa morgon och påväg till judo träningen så går de för bi ett par andra killar i Mateos ålder som skrattar och kallar honom för "Pappas pojke!" Mateo håller sitt huvud ner och kollar i marken. Hans pappa lägger armen runt om honom och går vidare utan att säga minsta lilla. Sedan fortsätter det såhär, han hånas varje dag när han ska till träningen och tiden bara går. Tillslut har han rankats upp till det näst högsta bältet och hans pappa är väldigt stolt över honom samma kväll kommer hans pappa in med en ny låda. Mateo sliter upp den direkt.. Du ska bara veta vad som ligger där i!

Titta på videon nedan för att veta vad som fanns i lådan och för att se Hur otroligt starka både Mateo och hans far är tillsammans! Om du har en dröm så ge aldrig upp! glöm inte det och DELA gärna vidare denna inspirerande berättelse!


Dela på Facebook