Pappan ville inte ha pitbullen nära hans dotter, men hundens gärning förändrade hans syn för alltid!

Hundar kan vara lojala när det gäller att ta hand om sina mänskliga familjer.

Precis som jag älskar min hund, vet jag att han älskar mig lika mycket. Jag vet att han skulle göra vad som helst för att försvara mig och hålla utkik efter mig, precis som hjälte hunden som räddade hans ägare. Så när jag såg denna vackra berättelsen om relationen mellan en pitbull och en ung flicka, blev jag jätterörd.

Denna historia har cirkulera på internet i flera år. En pappa är orolig för att familjens pitbull kommer att vara farlig i närheten av hans unga dotter. Han varnar sin fru att han kommer göra sig av med hunden om han märker minsta lilla problem. Men när han ser vad hunden gör i stället? Han upptäcker en helt ny innebörd för begreppet "människans bästa vän".

Läs igenom denna vackert rörande berättelse nedan och låt oss veta vad du tycker i kommentarerna.

Vänligen DELA om du älskar hjärtvärmande berättelser om hundar och deras ägare.

pitb1

Min fru och jag hade två hundar som vi ägde innan vi träffades och tog med oss in i vårt äktenskap. Hennes hund var en korsning mellan en pitbull och en labrador som hette Zack, och han gillade inte mig. När vår dotter föddes sa jag till mig fru, ”Om han så mycket som nafsar på henne, så är han körd.”

pitb2

Vi åkte hem med vår dotter från sjukhuset i bilen, och båda våra hundar luktade och slickade på henne samtidigt som svansarna pendlade snabbt. Tillslut var jag tvungen att dra bort Zack eftersom han inte kunde sluta slicka på henne. Zack blev hennes beskyddare direkt, och när hon låg på en filt på golvet var han alltid tvungen att ha en tass intill henne.

Zack älskade mig dotter enormt, och när hon blev lite äldre följde han alltid henne till sängen, och lade sig där intill henne. På något sätt visste han varje kväll när det var dags att gå upp till sovrummet, och han satt alltid framför trappan och väntade på henne innan han följde henne upp.

pitb3

En dag blev Zack förgiftad av någon snorunge i grannskapet, och det var en av de värsta dagarna i våra liv. Att se min dotter säga farväl till honom när han låg där, helt stilla på köksgolvet, fick både mig och min fru att börja gråta.

Klockan åtta den kvällen gick min dotter till trappan för att gå upp och lägga sig. I det ögonblicket förstod vi alla tre vad som höll på att hända. Efter 5 år hade hon inte längre Zack vid sin sida, som kunde följa henne upp till sängen. Min dotter tittade på sin mamma och mig med en rädd och nästan panikslagen blick.

pitb4

Det var då min hund, som också älskade min dotter, men som aldrig visat det på samma sätt, ställde sig upp, gick fram till henne och puttade till henne med sitt huvud. Han lade sin tass på det första trappsteget, och tittade sedan upp på henne. Tillsammans gick de upp för trapporna till sovrummet, och min dotter höll hårt om hans hals hela vägen.

De nästkommande sex åren, ända tills han dog, väntade min hund Sam på henne vid trapporna varje kväll.

Dela på Facebook