Annons

Par förbereder ''Riverdance'' föreställning men en hund stjäl hela showen

Annons

Nästan alla av oss har en liten aning om vad Riverdance är för något. Antingen vi tror att det är en musikal eller en teaterföreställning, har Riverdance blivit en symbol för Irländsk dans som fängslar generationer.

Den ursprungliga showen har turnerat i mer än 20 år och mer än 25 miljoner människor världen över har sett live föreställningen enligt The Seattle Times. Legenden har hyllats världen över då människor uppskattar det enastående fotarbetet som framförs av Riverdance.

Hela föreställningen genomsyras av energi, passion och iver. Det är kanske några av orsakerna till att detta framträdande på scen har blivit så kopierat och framfört av både proffs och noviser under årtionden. Man kan tro att efter så många år, bör det inte finnas något som kan förnya showen.


Mary Ray och Richard Curtis visade att inte så är fallet när de bjöd in en ovanlig gäst på scen att utföra en Riverdance-inspirerat nummer tillsammans med paret. Publiken blev förvånad när Mary och Richard tog upp Levi på scen nyligen i Heelwork to Music tävlingen. Levi är dock ingen vanlig tävlande. Levi är en hund!


När Levi gick upp på scenen tillsammans med Mary och Richard var han lycklig medan hans tränare dansade till musiken i bakgrunden. Levi gick till sin givna plats och satt på bakbenen i sin tränade position, och han korsade också sina framben i dansen som följde.


När musiken började spela, blev det omedelbart uppenbart att Levi var otroligt bra tränad. Hunden dansade med i takten och gjorde många konststycken, till glädje för den roade publiken. Alla som såg framförandet var helt hänförda över vilket bra jobb Levi gjorde och hur mycket han verkligen njöt av att få framträda. Mary Ray är Englands främsta hundtränare.

Se det otroliga framträdandet i videoinslaget nedan:

Annons