Par går upp på scenen för att dansa som i Dirty Dancing, då blir publiken galna

Det finns en typ av dans som aldrig kommer att gå ur stil! I mer än 80 år har swingdans varit en hörnsten i amerikansk kultur - och dessa två dansare är ett bevis på att det inte kommer förändras.

Det sätt som dessa två dansare glider och rör sig över golvet är verkligen fascinerande och de som ser på internet kan verkligen inte få nog.

Bianca Locatelli och Nils Andrén har dansat med varanda så länge de kan minnas. Faktum är att de är så duktiga att de reser runt världen, sprider sin kärlek till dansen och lär andra att dansa!

Dans, swing.

Men när Bianca och Nils skulle visa upp deras förmågor under "Rock that Swing" festivalen som är i München, Tyskland. Var det ingen som kunde förvänta sig detta. Publiken förutsåg definitivt inte att uppträdandet skulle bli så här populärt!

Istället för att välja en gammal sång som ingen kände till, valde Bianca och Nils en melodi som fick till och med domarna att dansa med! Det är lätt att förstå att varför de här dansarna var tippade att ta hem priset innan de ens började dansa.

Även om han verkligen är bra på att dansa erkände Nils att hans resa till att börja var lång.

"Jag försökte med ishockey, men det var inte min grej. Jag försökte med fotboll, inte det heller... Jag försökte med många olika aktiviteter."

Oavsett vad han försökte vad det enda som han verkligen fastnade för dansen. Hans kropp rör sig till musiken och hans adrenalin under dansen är oöverträffat. Han behövde mer dans i sitt liv. 

Det var då han träffade Bianca och resten är Dirty Dancing historia. 

DELA denna underbara dans med din familj och dina vänner. 

Se när Nils och Bianca dansar här under, vi önskar att vi kunde röra oss så!


Dela på Facebook