Paret väntar enäggstvillingar - fryser till då läkaren säger 'beklagar'

När Matt och Jodi Parry från Lancaster, England upptäckte att Jodi var gravid för andra gången, kom det en stor överraskning. De hade en son sen innan och var glada att familjen skulle bli större. Då de fick veta att Jodi väntade enäggstvillingar, blev de överlyckliga - dubbelt så mycket roligt!


Men lycka vändes snart till oro. Flickorna föddes alldeles för tidigt och några veckor senare kallade en läkare in de två föräldrarna i ett litet rum. Han hade två ord till föräldrarna; "Jag beklagar."

Flickorna Abigail och Isobel hade fått diagnosen Downs syndrom. Föräldrarna blev överraskade över beskedet, men det var det sätt meddelandet levererades på som var den största nedgången. Jodi säger att läkaren fick dem att känna att barnen hade något slags "livstidsstraff" eftersom de hade Downs syndrom. 


Det var få som kom med råd och tips till föräldrarna. De var rädda och oroliga för att deras barn skulle få hälsoproblem på grund av för tidig födsel och även på grund av diagnosen de fått.

Men nu fem år senare mår flickorna och familjen bara bra och de har visat alla att leva med Downs syndrom inte är något problem . Nu vill mamman dela med sig av denna video för att visa alla hur underbart mycket kärlek barn med en extra kromosom ger! 

Se videon här nedan och DELA gärna detta med alla du känner på Facebook!


Dela på Facebook