Pentatonix går med en autistisk tjej på scenen. Deras tolkning av ''Hallelujah'' berör publiken till tårar

Det finns uppträdanden vi hör i våra liv som verkligen berör våra själar. En rörande uppträdande som den var mellan en irländsk artist Kaylee och de begåvade medlemmarna av den acapella-gruppen Pentatonix. Tillsammans delade gruppen scenen och sjöng en "Hallelujah" -version av Leonard Cohen som var för vacker för att beskriva med ord. 

Innan gruppen började sjunga, introducerade programledaren Steve Harvey episoden 'Little Big Shot' Kaylee till publiken, "Hon är 11 år gammal, hon är från Irland. I kväll ska hon uppträda med en av världens bästa sånggrupper - den sensationella Pentatonix."


När deras röster smälter samman är den uppenbart att denna tolkning av "Hallelujah" var något som berörda alla. Trots att jag kan beskriva denna uppträdande tillräckligt med ord, är det bästa sättet att förstå kraften i denna otroliga tolkning att titta på videon nedan. Kaylee har diagnostiserats med autism och ADHD och var väldigt tyst i skolan. Men hon upptäckte sin kärlek till musik och det har förvandlat henne till en självsäker sångare som imponerar publiken vart hon än går.

Se själv hur hon utför den här låten tillsammans med den världsomspännande berömda gruppen Pentatonix.