Personer som använder Emoji har mer och bättre sex än människor som inte gör det

De går också på flera dating och har en större chans att gifta sig.

En studie utförd av den stora datinghemsidan Match.com i samarbete med Dr Helen Fisher, en biologi antropolog från Rutgers University, tror han har funnit att män och kvinnor som aktivt använder emojis när de kommunicerar via internet eller telefon, har både mer och bättre sex än människor som inte använder emojis.

sexyemoji_0-780x410

Undersökningen baseras på svar från kvinnor och män i 20-årsåldern, 30 års-årsåldern och 40, och drar slutsatsen att 54 procent av dem som använder Emoji haft sex under 2014 jämfört med 31 procent av singlar som inte hade haft det.

Dr. Fisher spekulerar att emojis hjälper till att få folk att förstå "tonen" av meddelandet som avsett av avsändaren:

- Emoji-användare vill ge sina textmeddelanden mer personlighet. Här har vi ny teknik som hotar din chans att uttrycka dina känslor, och nu har vi skapat ett nytt sätt att uttrycka åsikter och känslor som kompensation, och det är Emoji, säger Fisher till Time.

Hon fortsätter:

- Emoji användarna har bara inte mer sex, de går också på flera dejting och har två gånger större risk att vara gifta.

Intressant så fann de också att kvinnor som använder kyss relaterade Emoji hade övergångar till orgasm än kvinnor som inte använder emojis (!).

Undersökningen visar också att 62 procent av Emoji användarna ville gifta sig, jämfört med bara 30 procent av dem som inte använder emojis.

Anävnder du emojis? Dela isåfall! :)

Dela på Facebook