Peter Jihdes ilska mot Coop: ''Det lägsta jag varit med om''

Att matbutiker placerar sina varor på ett sätt som ska locka så många kunder som möjligt är inget nytt – hyllorna innan kassorna brukar vara proppfulla med godis och andra godsaker som ska locka oss att genomföra ett sista minuten-köp.

Men när tv-profilen Peter Jihde var och handlade på en Coop-butik i Lidingö upptäckten han något som fick honom att rasa.

”Fy fan COOP!”, skriver Jihde på Instagram.

Mitt bland citrusfrukterna fanns en låda choklad med apelsinsmak och dessutom till extrapris. Tv-profilen och diabetikern Peter Jihde vände sig för att skriva av sig vreden mot Coop.


"Fy fan COOP! Choklad i fruktdisken är något av det lägsta jag varit med om. Gör om! Gör rätt!”, skrev Jihde ilsket på Instagram följt av hashtaggen #jihdesdiabetes, enligt Aftonbladet.

Inlägget spred sig snabbt och många höll med Jihde att det var förskräckligt och ansvarslöst av Coop. Samtidigt fanns det folk som såg det som ett skämt.

Enligt Aftonbladet bestämde sig Jihde efter synen för att säga till butikschefen på skarpen – som även tog det på allvar och åtgärdade det snarast.

Jihdes inlägg försvann och ersattes med en bild på en banan med texten ”Snyggt hanterat Coop. Tack! /P”. Till detta hade han skrivit bildtexten ”Gjort om. Gjort rätt.”

Dela på Facebook