Pierce Brosnan och hans fru firar 25 år av kärlek - här är bilderna på parets utveckling

På skärmen har han porträtterat den ultimata kvinnokarlen James Bond och älskaren till Meryl Streep, men Pierce Brosnans romantik utanför skärmen är bättre än någon film. Skådespelaren och hans underbara fru Keely Shaye Smith firade nyss 25 år tillsammans och det är uppenbart att de två är fortfarande är kära.

Pierce Brosnan är en legendarisk skådespelare. Han är en ikon i filmvärlden och många förknippar nog honom med James Bond agent 007. Och nu är Pierce Brosnan aktuell i filmen Mamma Mia! Here we go again.

dinsta

I Hollywood-världen ser nog många Pierce Brosnan som en kvinnotjusare, men det är faktiskt så långt ifrån sanningen som man kan komma. Pierce Brosnan har varit gift med sin fru Keely i 17 år och har varit tillsammans i 25! 

De har fem barn tillsammans.

Paret träffades när Keely Keely jobbade som journalist och skulle intervjua skådespelaren.

Det var kärlek vid första ögonkastet och det tog inte lång tid innan de var ett par. I en intervju med The Independent berättar Pierce Brosnan varför han blev kär i sin fru.


“Jag älskar hennes styrka och passion. Hon har en styrka som jag inte skulle kunna leva utan. När Keely tittar på mig blir jag svag”, berättade Brosnan.

Paret gifte sig på Irland 7 år efter att ha träffats. Och i dag är deras kärlek lika stark, om inte starkare. Pierce har även berättat för People hur paret kan ha hållit ihop trots deras stressiga vardag:

– Min fru och jag gjorde en liten resa till Santa Barbara. Vi gjorde det som en romantisk weekend för att titta på hus och dricka bra viner. Vi lyssnade inte på musik, vi lyssnade bara på våra röster medan vi försökte reda ut världen.


Paret har även fem barn ihop och är dessutom ett av paren i Hollywood som har hållit ihop längst. Trots deras ålderskillnad, deras arbeten och att de förändrats genom åren, så har deras respekt och kärlek för varandra inte förändrats.


Se så vackra de är på dessa bilder. Trots hektiska scheman för bägge två tar sig Pierce och Keely alltid tid för varandra.

Kärleken lyser verkligen igenom bilderna, håller ni inte med?

I dag är det mycket som kretsar kring det materiella och det fysiska. Därför är det stärkande och motiverande att se Pierce och Keelys långvariga och underbara kärlek.

Dela på Facebook