Annons

Pitbull biter tag i blöjan och släpar bebisen längs golvet – sekunder senare inser alla varför hunden är en hjälte

Annons

Vi hör konstant historier om hundar som anses elaka. Detta inkluderar absolut pitbulls, en ras som alldeles för ofta ses ner på. Men när det finns en historia av en hjälte och mod så kan du komma att upptäcka att den populära ras är högt över medel!

Latana Chai är en mamma till en 7 månader gammal liten tjej. Masailah var bara en liten bebis när det otänkbara skedde. Latana äger en 8 månaders gammal pitbull som heter Sasha.

Runt midnatt den 3:e juni, 2018, hör Latana Sasha skällandes väldigt högt och upprepande mot deras dörr mot trädgården.

Latana kunde känna av från de upprörda skall att något var riktigt illa som skedde. Sasha var vanligtvis en väluppfostrad och ganska lugn valp och detta var helt utanför hennes karaktär!

Latana sprang till nedervåningen så snabbt hon kunde för att se vad som fick henne att skälla så pass vilt. Hon såg på direkten vad som var fel - hennes grannes hus som tillhörde hennes kusin brann. Lågor och svart rök svällde ut ur huset som inget hon någonsin sett innan.

Men det värsta dock var att lågorna snabbt började sprida sig från deras hem till hennes eget. Latana sprang upp igen för att hämta bebisen men hon var försenad! Sasha hade redan tagit tag i bebisen i sina tänder. Denna fantastiska valp hade tag i bebisen i dens blöja och höll på att dra ut henne ur sängen!

"Hon hade redan min bebis i blöjan och drog henne bort från sängen'' säger mamman för Fox40. ''Jag undrade, herregud vad gör du?''


“Hon räddade alla'' berättar Latana för Fox40. Hon tror på att Sasha sa till om lågorna och hade hon inte gjort det så hade ingen märkt detta förrän det var försent. Ingen var hemma i hennes kusins hem vid tidpunkten för elden. Fast elden endast hann sprida sig till Latanas vind innan brandmän hann släcka den så är huset fortfarande tyvärr obobart. Dock så skadades ingen i elden tack vare hennes hjälte till vovve!

Ta en titt på videon nedan som visar varför Sasha är en fyrbent hjälte!

Annons