Pojken är på flygplatsen för att ta farväl - när hans mormor ber om hjälp kan han inte tro sina ögon!

Pojken säger adjö till dem på flygplatsen - när hennes farmor ber om hjälp, tror inte pojken sina egna ögon.

Vid påsk, är det vanligt för många att åka iväg för att ladda batterierna - antingen till bergen, vid havet eller en resa till de södra regionerna.

Morföräldrarna till en kille vid namn, Sean McGrath hade planerat en resa till Spanien för att njuta av värmen. Deras son körde morföräldrarna till flygplatsen, tillsammans med barnbarnet Sean. När de anlände till flygplatsen i Irland, gjorde de sig redo att säga adjö till varandra och önska sina morföräldrar en bra resa.

Men innan de åker iväg ber Seans pappa om en sista sak - att kontrollera om morföräldrarnas biljetterna är i sin ordning. Seans mormor tar fram sin telefon och ber Sean kolla boardingkorten. Allt ser ut att vara i ordning - men sedan dyker det upp en extra biljett - i Seans namn.

Det är då lilla Sean förstår att familjen har lurat honom och att han kommer att få följa med på semestern. Han brast ut i tårar av lycka och det tar en viss tid innan han inser hur lycklig han är. Videon har nu gått viral efter att hans pappa valde att lägga ut videon och att vi förstår varför - för reaktionen till Sean är fantastiskt!

Se den rörande videon här - DELA den gärna med alla du känner på Facebook!


Dela på Facebook