Pojken får tomt paket av mamma, men när han läser meddelandet i botten bryter han ihop av alla känslor

Det är ganska vanligt att barnen önskar sig leksaker, tv-spel eller de senaste elektronikprylarna i julklapp. Men den här pojken önskade sig något helt annat.

I juni 2016 väntade familjen tvillingar. Han såg så oerhört mycket fram emot att bli storebror och ville inget hellre än att få de där två småsyskonen. Men tyvärr så drabbades mamman av ett missfall. Det här var något som de tog väldigt hårt, framförallt pojken.

Nu har det gått ett och ett halvt år sedan de förlorade barnen de hade väntat på. Häromdagen bestämde sig mamman för att ge sin son en tidig julklapp, och satte på kameran för att filma hans reaktion.

När han får upp paketet hittar han först bara lite bubbelplast i lådan, och skrattar och skämtar glatt om att han har fått bubbelplast i julklapp. Men så ser han att det står något i botten av lådan.

Det står att han ska bli storebror. Föräldrarna hade nämligen slagit in ultraljudsbilder.

“Efter 15 månader av försök blev vi äntligen gravida med vårt regnbågsbarn”, skriver mamman på Facebooksidan Love What Matters och fortsätter:

“Hans reaktion var hjärtevärmande och mer än jag förväntat mig. Jag kunde inte spela in mer mot slutet. Jag behövde gå och sätta mig med honom på golvet, och gråta tillsammans”

Det är ett 11,5 års glapp mellan barnen, men vi har en känsla av att de kommer bli bästa vänner:


Dela på Facebook