Pojken ger igen på mobbaren och slår honom, då straffar pappan honom på bästa möjliga sätt

Våld är aldrig svaret, eller så har vi blivit tillsagda. Vissa människor tycker att den kan vara en effektiv lösning, under vissa omständigheter. En liten pojke hade mobbats av en kille och han slog slutligen tillbaka. Efter att ha hört hans historia kan du själv bestämma huruvida dessa handlingar var rättvisa.

Denna pojke hade varit ett mobboffer sedan skolåret började. Varje dag skulle samma elev ge honom problem. Offret försökte aldrig hämnas på sin mobbare; han accepterade bara omständigheterna och hoppades på det bästa. Det var tills mobbaren tog det för långt. Imgur användaen wolverineprostateexams delade historien om hur hans kusin slutligen stod upp för sig själv.


"Förra fredagen var sista droppen. Mobbaren hindrade min kusin från att gå på bussen. Det finns ett videoklipp där min kusin upprepade gånger ber mobbaren att flytta på sig.

Mobbaren slog sedan till min kusin med sådan kraft att han föll. När min kusin försökte resa sig, så sparkade mobbaren min kusin i magen och slog honom i ansiktet när han försökte komma upp igen.

Då fick det vara nog. Min kusin hoppade på mobbaren och slog skiten ur honom.

Kamratstödjaren drog bort min kusin från mobbaren och båda skickades till rektorn. Föräldrarna blev uppringda.

Enligt min farbror krävde det andra barnets föräldrar att min kusin skulle bli relegerad, även efter att ha sett videoklippet där min kusin blir sparkad och slagen på marken.

Min farbror jämförde dem med Harry Potters moster och morbror.

Rektorn meddelade att båda eleverna skulle stängas av i tre dagar. Det spelade ingen roll att det andra barnet hade en historia av mobbning. Det spelade ingen roll att det fanns dokumenterat att han hade mobbat min kusin sedan läsåret startade.

Min farbror gjorde det tydligt att han inte skulle straffa min kusin och att de tre dagarna skulle bli lediga dagar.

Det här gjorde mobbarens föräldrar ännu mer upprörda. De sa till min farbror att om min kusin går nära deras son igen, så ska de stämma honom. Min farbror svarade att om deras son ger sig på min kusin igen, så kommer han bara få stryk igen och att de ska låta honom vara.

Hur som helst, jag pratade precis med in farbror och han frågade om jag kunde ta med min kusin på en dag fylld av roligheter den här onsdagen (sista dagen på avstängningen). Jag ska ta med honom för att åka gokart och så ska vi se en barnförbjuden film.

Han försvarade sig själv och jag är stolt över honom.

Några frågor på det?"

Vad tycker du om mobboffret? Hade han rätt att försvara sig, eller borde han ha fortsatt att leva som en mänsklig boxningssäck? Ge din åsikt i kommentarerna nedan.