Pojken knackar dörr på Halloween och ser att godisskålen är tom – det dolda kameran då fångar chockar husägaren

Halloween är över för den här gången och över hela landet har barn klätt ut sig och gått från dörr till dörr för att be om godis.

Många älskar den här traditionen vi har adopterat från USA, medan andra hatar det. Nästan varje år visas inlägg som delas i sociala medier där människor uttrycker sina åsikter.

Den här pojken tyckte om så många andra barn. Han klädde ut och gick runt i grannskapet. När han anlände till Jesse Robertsons hem blev han mött av en godisskål och en lapp där det stod; "Ge dig själv godis - men ta bara en eller två saker. Övervakningskameran ser dig!".

Tyvärr var korgen redan tom och du kan se besvikelsen på pojkens ansikte. Mamman och sonen bestämde sig för att gå vidare, men efter några meter vände pojken snabbt. Han sprang tillbaka till korgen och tog godis från sin egen påse och la den i den tomma skålen, så att nästa barn som kom förbi inte skulle bli utan.

Jesse är verkligen en förebild för många, både barn och vuxna. Här i klippet nedan kan du själv se när han genomför sin fina gärning.


Dela på Facebook